Prima Arena AS driver Prima Catering og Sandmoen Veikro. Vi har nå behov for to nye kokker.
Våre erfarne kokker har et lidenskapelig forhold til å lage norsk tradisjonsmat og tilby spennende retter fra mange verdenshjørner på det trønderske bord.
Vår filosofi er at god mat skal lages fra bunnen av med ferske, gode og rene råvarer. Vi har fokus på kortreiste og økologiske råvarer. Vi legger sin ære i å levere god mat som nytes i hyggelige lag.

Prima er en av de største innen catering i Trondheim, og leverer både til private og bedrifter.
Prima Catering er en del av Prima-konsernet.

På Sandmoen driver vi en av landets triveligste kroer, med lyst og varmt interiør, godt med plass og en meny som frister. Her driver vi veikro, catering, kurs- og konferanseavdeling, selskapslokaler i tillegg til at vi skal gi opplæring i kokkefaget og om arbeidslivet generelt. Vår spesialitet er raus, hjemmelaget mat og egen hjemmebakts. Her serverer vi frokostbuffé, lunchbuffè, middagsbuffe og A la Carte.

Vi søker etter 2 kokker i 100 % stilling. Stillingene er faste.

Arbeidssted vil hovedsakelig være på vår avdeling Sandmoen. Det kan være behov for fleksibilitet hvor kokker må bidra ved andre av våre mat-enheter etter behov.
Arbeidstid: Turnusarbeid med fri annenhver helg, arbeidstiden vil følge kroas åpningstid som endres i sesong. Oppstart: 01.12.21

Arbeidsoppgaver
•    Ta del i daglig drift med produksjon av varm og kald mat for buffet og á la carte, catering samt baking av brød og kaker
•    Utkjøring av mat ved behov.
•    Salg av varer over disk, kassebehandling.
•    Servering, rydding og renholdsoppgaver, skrubb og IK Mat.
•    Bidra til å skape positive kundeopplevelser samt yte god service til gjester på kroa.
•    Gjennomføring av arrangement som kurs / konferanse, selskap og lignende.
•    Opplæring og veiledning av arbeidstakere/deltakere på tiltak.
•    Bidra til at deltakere i arbeidstrening kommer ut i ordinær jobb

Arbeidsoppgaver
•    Produsere ferske håndbakte bakevarer til våre mat-enheter, samt til egen kaffebar på dagtid.
•    Oppgaver innebærer: Steking av bakst, produksjon av deiger, granola, brød, pizza, focaccia, småbakst etc.
•    Servering, rydding og renholdsoppgaver, skrubb og IK Mat.
•    Opplæring og veiledning av arbeidstakere/deltakere på tiltak.
•    Bidra til at deltakere i arbeidstrening kommer ut i ordinær jobb

Ønskede kvalifikasjoner for alle stillinger
•    Fagbrev innen matfag (kokk-institusjonskokk-baker-konditor) eller annen relevant utdanning og arbeidserfaring.
•    Førerkort klasse B
•    Gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig
•    Erfaring innen arbeid og inkludering
•    Kompetanse i veiledning og opplæring voksne, i arbeidsoppgaver (fagopplæring) og arbeidslivet generelt
•    Veiledningskompetanse av mennesker med fysiske, psykiske eller sosiale funksjonsnedsettelser
•    Kompetanse på hvordan det kan tilrettelegges i arbeidssituasjoner for personer som har behov for spesiell tilrettelegging og tett oppfølging

Personlige egenskaper
•    Lidenskap for mat og matlaging
•    Serviceinnstilt og glad i folk
•    Selvgående og lagspiller
•    Ryddig og strukturert
•    Fleksibel
•    Du ønsker at andre skal lykkes og utvikles
•    God på å motivere og legge til rette for de som trenger det i arbeidssituasjoner

Stillingene krever politiattest jfr. Lov om arbeidsmarkedstjenester § 21.  Fremvises ved inngåelse av arbeidskontrakt.

Søknadsfrist 29. september

Søknader mottas kun på skjema under:

Kokk

  • Last opp din CV her
    Max. file size: 20 MB.
  • Last opp din søknad her
    Max. file size: 20 MB.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kontaktperson:
Espen Rønning
Kjøkkensjef Prima-konsernet
Espen.Ronning@prima-as.no
99477462