Våre mat-enheter i Prima Konsernet har behov for flere kokker.  Vi driver kantiner, storkjøkken-produksjon, internt bakeri, catering og veikro med kurs og konferanseavdeling, selskapslokaler. Vi jobber med arbeid- og inkludering, så i tillegg til drift gir vi opplæring i kokkefaget og om arbeidslivet generelt.  

Vi søker etter kokker og matkyndige medarbeidere i faste stillingsprosenter.  


Arbeidsoppgaver
 

  • Opplæring og veiledning av arbeidstakere/deltakere på tiltak.
  • Bidra til at deltakere i arbeidstrening kommer ut i ordinær jobb.
  • Ta del i daglig drift med produksjon av varm og kald mat for buffet og á la carte, catering samt baking av brød og kaker
  • Salg av varer over disk, kassebehandling.
  • Servering, rydding og renholdsoppgaver, skrubb og IK Mat.
  • Bidra til å skape positive kundeopplevelser samt yte god service.
  • Utkjøring av mat ved behov.

 

Ønskede kvalifikasjoner 

  • Fagbrev innen matfag (kokk-institusjonskokk-baker-konditor) eller annen relevant utdanning og arbeidserfaring.
  • Førerkort klasse B
  • Gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig
  • Erfaring innen arbeid og inkludering
  • Kompetanse i veiledning og opplæring voksne, i arbeidsoppgaver (fagopplæring) og arbeidslivet generelt
  • Veiledningskompetanse av mennesker med fysiske, psykiske eller sosiale funksjonsnedsettelser
  • Kompetanse på hvordan det kan tilrettelegges i arbeidssituasjoner for personer som har behov for spesiell tilrettelegging og tett oppfølging
  • IT kompetanse

 

Personlige egenskaper 

  • Lidenskap for mat og matlaging
  • Serviceinnstilt og glad i folk
  • Selvgående og lagspiller
  • Ryddig og strukturert
  • Fleksibel
  • Du ønsker at andre skal lykkes og utvikles
  • God på å motivere og legge til rette for de som trenger det i arbeidssituasjoner


Arbeidstid
 

  • Turnusarbeid, helg og kveldsarbeid må påregnes.

 

Stillingene krever politiattest jfr. Lov om arbeidsmarkedstjenester § 21.  
Fremvises ved inngåelse av arbeidskontrakt. 

 

Søknadsfrist 15. januar 2022

 

Søknader mottas kun ved innsending av skjema under 

Vi søker kokker

  • Last opp din CV her
    Max. file size: 20 MB.
  • Last opp din søknad her
    Max. file size: 20 MB.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
 

 

 

Kontaktperson for stillingen:  

Espen Rønning, Konsernkjøkkensjef, tlf. 99 47 74 62