Forslag på selskapsmeny

MENY 1

Kamskjell med tindved coulis og karse

Ovnsbakt kveite på smørdampet nykål med gulrot- og ingerfærpuré og pylinser i rødvinssaus

Markjordbærparfait med kandiserte roseblader og myntesukker

MENY 2

Kongekrabbe med skalldyrgelé og lettsyrnet agurk

Indrefilet med karamellisert skorsonerrot, ristet grønnkål, tomatconfit og Pedro Ximenez-saus

Tre sorter sjokoladetrøfler servert med jordbær-, bringebær- og rabarbravariasjoner

MENY 3

Helgrillet carpaccio med aioli, granbarskudd og tørkede blåbær

Torskenakke med kongekrabbe, røstet blomkålpuré og nøttesmør

Earl Grey og sitroncrémebrûlèe med biscotti de prato

 

MENY 4

Blomkålsuppe tilsmakt med trøffel med posjerte vaktelegg

Bryst og lår av vårkylling med ovnsbakte rotfrukter og kremet skogsoppsaus

Oksenakke med saltbakte rødbeter, fritert skorsonerrot og rødvinsglacé

Tarte tatin

Vår egen hjemmelagde vaffel med is og bær

 

3-retters kr 595,- per person
Vinpakke kr 395,- per person

5-retters kr 645,- per person
Vinpakke kr 495,- per person

 

Ta gjerne kontakt med Thomas på tlf 464 33 501
Eller send oss en forespørsel!

 

Kontakt Skistua