Forslag på selskapsmeny
MENY 1
Kamskjell med tindved coulis og karse
Ovnsbakt kveite på smørdampet nykål med gulrot- og ingerfærpuré og pylinser i rødvinssaus
Markjordbærparfait med kandiserte roseblader og myntesukker
MENY 2
Kongekrabbe med skalldyrgelé og lettsyrnet agurk
Indrefilet med karamellisert skorsonerrot, ristet grønnkål, tomatconfit og Pedro Ximenez-saus
Tre sorter sjokoladetrøfler servert med jordbær-, bringebær- og rabarbravariasjoner
MENY 3
Helgrillet carpaccio med aioli, granbarskudd og tørkede blåbær
Torskenakke med kongekrabbe, røstet blomkålpuré og nøttesmør
Earl Grey og sitroncrémebrûlèe med biscotti de prato
MENY 4
Blomkålsuppe tilsmakt med trøffel med posjerte vaktelegg
Bryst og lår av vårkylling med ovnsbakte rotfrukter og kremet skogsoppsaus
Oksenakke med saltbakte rødbeter, fritert skorsonerrot og rødvinsglacé
Tarte tatin
Vår egen hjemmelagde vaffel med is og bær
3-retters kr 595,- per person
Vinpakke kr 395,- per person
5-retters kr 645,- per person
Vinpakke kr 495,- per person
Ta gjerne kontakt med Thomas på tlf 464 33 501
Eller send oss en forespørsel!